24 Ocak 2012 Salı

     Sevginin anlamını bilmeyen adamlara harcanan zamana cidden yazık..Neden mi ? Çünkü tatmin etmek istedikleri şey, sadece aç olan egoları..Üzgünüm ama, o yüzden hep bunu yapmayanı sevecek,yapanı hiçbir zaman gerçekten sevemeyeceksiniz..

12 Ocak 2012 Perşembe

19 Mayıs kutlamalarını değilde Esra Ceyhanı yayından kaldırsalar daha çok tepki gösterirdi bu millet..
        Hükümetimizin vekillerimizden sonra öğrencilerimiz ve eğitim-öğretim camiamız için göstermiş olduğu bu hassasiyeti takdir ediyor ve bu duyarlılık karşısında göz yaşlarıma engel olamıyorum.
       Ne onurlu bir davranış!!!

5 Ocak 2012 Perşembe

Bir Not Sadece...

              
          Günler uzundu, mesafeler kısa..yorucu ayrılıklar da yoktu henüz ve yara bere içinde kalpler de.Yaşanmışlıklar çok olmadığından unutulmayanlarda yoktu ya da yıllar çok geçmediği için daha, kaybedilenlere üzülmekte.

         Sil baştan denilecek kadar bile yaşanmamıştı hayat..İki kadeh atmadan da ağlanabiliyordu.Vizesiz hayaller, züğürt tesellisi düşler vardı. Sanki daha bi yürekliydik.Yıllar sonra bile her anını anımsayabileceğin aşkların derdindeydik. Bilmiyorduk henüz günlerini,aylarını, yıllarını paylaştıklarının anılarınıda almadan çıkıp gidebileceklerini hayatlarımızdan. En kötüsü bu kadar kolay harcayabileceğini  biriktirilenlerin. Hiç enteresan değildi hayat ve de bu denli şaşırtıcı..vayyyy be ler,keşkeler, yuhhh lar ve ohaa lar da yoktu. 

         Yılların geçmesine bu denli üzülmezdik , avuçlarımızdaydı hayat, hoyratca büküp eğerdik. Şimdi özenle dokunuyoruz ona o avuçlardan nasıl kayabildığini biliyoruz. Hep o günleri özlüyoruz, şimdiki aklımızla ama, o günlere dönmeyi..Şimdi böyle diyoruz ya, bir on yıl sonrada bu gün için diyeceğiz aynı şeyi..Evet o günler çok güzeldi ama her şeye rağmen bugünde çok güzel çünkü yaşamak güzel, çünkü sahip olduklarımız güzel, çünkü bizler güzeliz..


2 Ocak 2012 Pazartesi

   Ve sevgili 2012; gıyabında konuşuyorum ama umarım giden yılın bana getirdiği şans,değişim ve güzellikleri daha yoğun biçimde devam ettirirsin :)


   ve dilerim ailem,dostlarım,arkadaşlarım,vatanım ve tüm güzel dünya insanları için mutlu ve bereketli bir yıl olursun..